NBF vil stå "skulder-ved-skulder" med medlemmene også i 2024

Publisert

portrett av Stig Morten Nilsen

Foto: Thomas Brun/NTB/NBF

Et ganske krevende år er nå i ferd med å ta slutt, men de krevende tidene er nok ikke over riktig ennå. 2024 vil nok starte slik 2023 slutter, med høyt rentenivå, fortsatt høy prisvekst, lav aktivitet innenfor byggenæringen og derigjennom en presset økonomisk situasjon hos både private og bedrifter.

I slike tider er det ekstra viktig å stå sammen, søke støtte og bruke medlemskapet i NBF. Det er kanskje nå dere også trenger det som mest.

NBF er en medlemseiet organisasjon, det er dere medlemmer vi er til for. Over tid skal vi ha et balansert økonomisk resultat på driften av NBF. NBF har en solid økonomisk situasjon og også 2023 blir et år hvor vi får et overskudd.

Vårt Forbundsstyre har derfor vedtatt at NBF skal øke sin støtte til medlemmene i 2024 og derigjennom sende flere millioner tilbake til dere som er medlemmer.

Dette vil skje gjennom at vi skal tilby en rekke kurs og kompetansehevende opplegg dere gratis kan benytte dere av. NBF skal bidra med direkte kostnadsreduserende støtte og utvikle ulike verktøy som fritt blir tilgjengelig for dere som eiere og ledere i tiden fremover.  

Så, selv om denne "julegaven" ikke blir levert før til neste år, håper jeg at den både blir hyppig brukt og høyt verdsatt.

Vi skal uansett stå skulder ved skulder med dere også i 2024! Så bruk medlemskapet for alt det er verdt.

Riktig god jul og nyttårsfeiring i mellomtiden.