Norges Bilbransjeforbund

Innhold

Artikler

Vis filtrering

81 resultater

Type artikkel
Velg område
81 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Nyhet

  Grønt lys i enden av tunnellen?

  Senterpartiet og Miljøpartiet de grønne (MdG) var valgets store vinnere. Senterpartiets fremmarsj vil neppe ha negativ innvirkning for bilens rolle i den enkelte kommune, men MdGs fremgang i de store byene vil påvirke politikken der. Samtidig vil det kunne åpne nye muligheter for bilbransjen.

 2. Nyhet, HMS, Medlemskap og fordeler

  Slik foregår Miljøfyrtårnsertifiseringen

  Mange har oppdaget fordelene ved å være Miljøfyrtårnsertifisert. Nå viser vi deg gangen i prosessen slik Miljøfokusbil kjører den!

 3. Nyhet

  Offentlig støtteordning ved kjøp av elvarebil

  Du kan svært enkelt få offentlig støtte til å kjøpe en elektrisk varebil. Det finnes flere modeller på markedet med kort leveringstid. Besøk din forhandler og få mer informasjon om aktuelle biler og støtteordningen.

 4. Nyhet, Bilsalg

  Endringer ved førstegangsregistrering av kjøretøy og betaling av engangsavgift

  Samarbeidet mellom Statens vegvesen og Skatteetaten er videreført med ny løsning for førstegangsregistrering av kjøretøy i Norge og betaling av engangsavgift. Vi bygger videre på betalingsløsningen som ble etablert for omregistrering. Dette som en følge av strategien for digitalisering av tjenester i Staten.

 5. Nyhet, Nyhet

  Bilbransjen vil bruke opp statens grønne milliard

  Klima- og miljøminister Ola Elvestuen lanserte i dag støtteordningen for elektriske varebiler. Norsk bilbransje har hatt en sentral rolle i å gjøre Norge globalt ledende når det gjelder innføring av nullutslipps personbiler på veiene. Dette har vært mulig å få til gjennom statens bruk av økonomiske incentiver, og bilbransjens investeringer og fokus. Nå står varebilene for tur og den første milliarden har staten allerede bevilget.

 6. Nyhet, Nyhet

  Prinsipper for fremtidens bilavgifter

  Forutsigbarhet - langsiktighet - kjøpt, brukt og eie - grønt skifte for alle.

 7. Nyhet

  Frigjør tid og ressurser med elektronisk stoffkartotek

  Frigjør tid og ressurser med EcoOnlines Build up & Update Sikkerhetsdatablad – kjemikalieregelverk – risikovurdering – stoffkartotek. Listen over krav og plikter til håndtering av kjemikalier er uendelig.

 8. Nyhet

  Ny avfallskalkulator fra SINTEF

  Med avfallskalkulatoren kan bedrifter og virksomheter regne ut hvor mye de kan spare miljøet, samtidig som de kan se hvor mye de sparer økonomisk på riktig kildesortering. Høyere sorteringsgrad er lønnsomt.

 9. Nyhet, Bilsalg

  Endring i presentasjon av bildata

  Finn.no har i samråd med Norges Bilbransjeforbund og Forbrukerrådet besluttet å gjøre endringer i presentasjonen av bildata i bruktbilannonsene på Finn.no. Endringen som nå trer i kraft gjøres for å underbygge den tidligere kommuniserte regelen om at man krever enten registreringsnummer eller VIN-nummer fra annonsør ved publisering av annonse.

 10. Nyhet

  NBF deltar i Bilskadekontorets brukergruppe for Dataassistert skadebesiktigelsessystem (DBS)

  Ser man tilbake i tid har NBF ved flere anledninger vært invitert til Bilskadekontoret for å gi innspill til endringer og forvaltningen av DBS, men det har i praksis aldri vært etablert et forum der NBF fast-, regelmessig- og langsiktig har kunnet påvirke DBS-systemet. Nå har derimot Bilskadekontoret invitert NBF og representanter fra bilskadeverkstedene til å delta i brukergruppe DBS og det første offisielle møtet ble gjennomført 06. juni.